Dış ticaret firmamız için logo arıyoruz. Yıllarca kullanacağımız bir logo olacağı için, modern çizgilerle birleşmesini istiyoruz. Bu logo markamızın yüzü olması açısından oldukça önem taşımaktadır. Dünya sembolünün olduğu klasikleşmiş logoları tercih etmeyi düşünmüyoruz.
Kazanan#79Bu yarışmanın kazananı GhostSpy — #79 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
ecemtas, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 54 tasarımcı katıldı ve toplam 189 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 54 tasarımcı katıldı ve 189 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.