PVC PENCERE VE KAPI SİSTEMLERİ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ. PLASTİK PENCERE VE KAPI PROFİLİ ÜRETMEKTEYİZ. FİRMAMIZI ULUSAL PİYASADA TEMSİL EDECEK, İNSANLARIN AKLINDA KALACAK VE İLGİ ÇEKECEK  BİR LOGO ÇALIŞMASI İSTİYORUZ.
Kazanan#37Bu yarışmanın kazananı g-barkin-nazli — #37 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
hayırlı olsun, herkese bol şans...
Hayırlı uğurlu olmasını dilerim...
herkese başarılar dilerim..
emin415050, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 29 tasarımcı katıldı ve toplam 148 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 29 tasarımcı katıldı ve 148 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
mcançiftci yazı karekterleri ve alt zemin renkleri canlı ve pencere ile ilgili olursa daha iyi olur kurumsal ve ürün etiketine yakışacak bir çalışma olması lazım
marka altına gelecek şekilde PVC U PENCERE VE KAPI SİSTEMLERİ yazısınıda eklerseniz daha iyi olur
hayırlı olsun herkese başarılar
hayırlı olsun...herkese başarılar
Hayırlı olsun.
eleme ve yıldızlama olursa iyi olur tasarımcılar açısından...
Simdiden 5 yildiz verilmis logolara umarim diger tasarimcilerin sevki kirilmaz zira yeni ve ozgun calismalar uretilmesi zor bu durumda basarilar...
5 yıldız olduğuna göre yarışmanın pekte önemi yok... kasmanın alemi yok
yarışma garantili olacak mı ??
93 BAŞARILI
66 HOŞBİR ÇALIŞMA
113 başarılı
teşekkürler...gsmykm
#129 güzel olmuş rapido abi yine döktürmüş :)
tbrkler hayırlı olsun iki tarafada
hayırlı olsun tebrikler.
Teşekkürler.