Türkiye’nin aile odaklı ilk web televizyonu ailemizle.tv, annelerin ve babaların çocuk sahibi olma kararını verdikleri andan itibaren yanlarında olabilecek zengin bir içeriğe sahip. Üç çocuk annesi Berna Kasapoğlu Serdarlı’nın annelik ve televizyonculuk deneyimini birleştirip ortaya çıkardığı ailemizle.tv’nin sloganı “Hayat Ailemizle Güzel”. ailemizle.tv şu kategorilere sahip: 9ay 10gün (hamilelik), 0-3 yaş, 3-6 yaş, öğrencilik/ergenlik, yaşam, eğitim/etkinlik, ailenizle, alışverişwww.ailemizle.tv, aileler arasında bir iletişim platformu ve bir başvuru ekranı olmayı hedefliyor.
Kazanan belirlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz!
Berna Serdarlı, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 22 tasarımcı katıldı ve toplam 78 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 22 tasarımcı katıldı ve 78 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
hayırlı olsun
hayırlı olsun
GÜZEL OLMUŞ
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Altun teşekkürler...
çok güzel olmuş aplam.. tebrikler
grafikseli teşekkürler aplam :)
tebriklerr :)
tebriklerr :)
ozlem35 teşekkürler :)
RΛPİDO™ teşekkürlerr :)
Tebrikler...
Tebrikler :)
KΛRE_ΛS teşekkürler ...
Trgy teşekkürler