Ervaline markalı yatak firmamız için yeni bir marka oluşturmak istiyoruz. istediğimiz marka "modaş" kurumsal bir görüntü arzuluyoruz yeni katoloğumuzun basım aşamasında olduğumuz için zaman problemimiz var.En geç pazartesi olması gerekiyor.
Kazanan#74Bu yarışmanın kazananı ogzhnygns — #74 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
hayırlı olsun
Hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun
sayim1971, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 49 tasarımcı katıldı ve toplam 271 tasarım önerisi sundu. Yarışma 2 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 49 tasarımcı katıldı ve 271 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
hayırlı olsun,<br>
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun.<br>
Hayırlı olsun
Sayın yarışma sahibi eleme ya da yıldizlama yaparsanız daha rahat ilerleyebiliriz.
Hayırlı olsun
Sayın yarışma sahibi eleme yaparsanız daha verimli olur
By Sönmez kardeş aynı logonu neden 100 kere yüklüyorsun ki boşa kalabalık yapıyorsun. Yarışma sahibinin de işini zorlaştırıyorsun tek tek hepsine puanlama mı yapsın
aynı şeyi 100 kere yüklemedim yarışma sahibinin renk revizesi üzerine yapıldı keyfimden değil.puanlama yapılır yada yapılmaz .buna sen değil yarışma sahibi karar versin.kısıtlama hakkını nerden buluyorsun onu da anlamış değilim.
Şimdiden hayırlı olsun her iki tarafada
Ogzhnygns vs OsmanKahraman :)) hadi bakalım şimdiden ikinizide tebrik ederim dostlar ;)
Sağolasın Teşekkür ederim Eren's dostum :)
Hayırlısı olsun :)
Hayırlı olsun. Oğuzhan kardeşim :)
tebrikler
Sağol kardeşim bende seni tebrik ederim:) Sağol Eren's :)