Pavri Mühendislik olarak çeşitli firmalara proje desteği yapmaktayız. Artık danışmanlık alanımızı eğitim; özellikle robotik kodlama üzerine yoğunlaştırmak istiyoruz. Bu nedenle hem mühendislik firmasının ciddiyetini bozmadan hem de robotik kodlama hizmetini de kapsayacak fikirlere açığız. Genel olarak P harfi konseptini düşünüyoruz ama özgün farklı fikirlere açığız.
Kazanan#44Bu yarışmanın kazananı grafikodam — #44 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
By Sönmez arkadaş kullandığın yazı stilleri nereden bulabilirim
yazı karakteri space age yada neuropol
Teşekkür ederim
Pavri, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 28 tasarımcı katıldı ve toplam 92 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 28 tasarımcı katıldı ve 92 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Tebrikler
tebrikler.her iki tarafa hayırlı olsun<br>