Yıllardır sektörde bulunan sahibi olduğumuz seyahat acentamıza ilave olarak yeni kurduğumuz ve sadece VIP kalitede Umre, Hac ve Kültür turları yapacağımız seyahat acentamız için logo ve kurumsal kimlik tasarlatmak istiyoruz.
Bu yarışmanın kazananı syyrealism — #83 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
mehmetaskin, logo ve kurumsal kimlik tasarımı (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 10 tasarımcı katıldı ve toplam 91 tasarım önerisi sundu. Yarışma 10 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
YENİ SEYAHAT ACENTAMIZ EHİL TURİZM İÇİN
Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı
EHİL
Bu yarışmaya 10 tasarımcı katıldı ve 91 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Turizm & Konaklama & Seyahat · Logo Tasarım
178 tasarım

Turizm & Konaklama & Seyahat · Logo Tasarım
263 tasarım

Turizm & Konaklama & Seyahat · Logo Tasarım
215 tasarım

Turizm & Konaklama & Seyahat · Logo ve Kartvizit Tasarımı
186 tasarım

Turizm & Konaklama & Seyahat · Logo Tasarım (Hızlı)
308 tasarım

Turizm & Konaklama & Seyahat · Logo Tasarım (Hızlı)
163 tasarım