Kazanan#565Bu yarışmanın kazananı proea — #565 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
ALIŞ VERİŞ MERKEZİ LOGO TASARIMI
MEVCUT İSİM VE SLOGAN İÇİN LOGO ÇALIŞMASI
R&G MALL
<p>İsim ve sloganı belli olan alışveriş merkezimize logo çalışması talep etmekteyiz.</p>
kayacan, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 59 tasarımcı katıldı ve toplam 580 tasarım önerisi sundu. Yarışma 10 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 59 tasarımcı katıldı ve 580 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
<p>Türkiye'nin güney sahilinde açmayı planladığımız alışveriş merkezimize logo çalışması yapılmasını talep etmekteyiz. Alışveriş merkezimizde müşterilerimiz mobilyanın tüm segmentleri ile beyaz eşya, ev tekstil ürünleri ile aksesuar çeşitlerini bulabileceklerdir. R&G MALL olarak ismine karar verdiğimiz alışveriş merkezimizin logo çalışmasında "HOME FURNITURE DESIGN AND SOLUTIONS" sloganınıda "R&G MALL" yazısıyla birlikte kullanılmasını istemekteyiz.</p>
Şehirde yerleşik Türk ve yabancı uyruklu yaşayanlar.
Sektördeki tüm benzeri firmalar.
<p>Alışveriş merkezimiz dışında birçok farklı sektörde bölgenin tanınan ve güçlü gruplarındanız.</p>
Renk, still ve tasarımlarda yarışmacılar için herhangi bir kısıtlamamız bulunmamaktadır. Ancak katılımcılardan beklentimiz logo ve sloganımızla yapacakları çalışmalarda incelikli, şık ve akılda kalıcı görünüme önem vermeleridir.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
580 tasarım önerisi yaklaşık 10 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma proea tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler
AVM · Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı (Bütçe İadeli)
341 tasarım