Kazanan#339Bu yarışmanın kazananı Kalzeno — #339 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Dünyada ilk olacak bir ürünün ismi
Herkesin aklına ve ruhuna dokunucak kalıcı
Vaval’s
Emrahs, logo ve kurumsal kimlik tasarımı (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 66 tasarımcı katıldı ve toplam 417 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 66 tasarımcı katıldı ve 417 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Logo Tasarım
415 tasarım

Logo Tasarım
1.290 tasarım

Logo Tasarım
500 tasarım

Market & Süper Market · Logo Tasarımı
167 tasarım

Cafe & Restoran · Logo Tasarımı
171 tasarım

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo ve Tabela Tasarımı
47 tasarım