Kazanan#150Bu yarışmanın kazananı leylajale — #150 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Firmamız için logo ve kurumsal kimlik
The Ant Bresserie logo ve kurumsal kimlik
The Ant Brasserie
sandox, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 53 tasarımcı katıldı ve toplam 220 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 53 tasarımcı katıldı ve 220 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Cafe & Restoran · Logo Tasarımı
171 tasarım

Cafe & Restoran · Logo Tasarım
447 tasarım

Cafe & Restoran · Logo Tasarım
332 tasarım

Cafe & Restoran · Logo Tasarım
311 tasarım

Cafe & Restoran · Logo Tasarım
387 tasarım

Cafe & Restoran · Logo Tasarım (Hızlı)
138 tasarım