Kazanan#150Bu yarışmanın kazananı leylajale — #150 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Firmamız için logo ve kurumsal kimlik
The Ant Bresserie logo ve kurumsal kimlik
The Ant Brasserie
sandox, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 53 tasarımcı katıldı ve toplam 220 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 53 tasarımcı katıldı ve 220 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
220 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma leylajale tarafından hazırlandı. Çalışma Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Cafe & Restoran · Logo Tasarım
332 designs