Kazanan#306Bu yarışmanın kazananı ALFA™ — #306 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
sevgich, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 63 tasarımcı katıldı ve toplam 339 tasarım önerisi sundu. Yarışma 8 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 63 tasarımcı katıldı ve 339 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
339 tasarım önerisi yaklaşık 8 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma ALFA™ tarafından hazırlandı. Çalışma Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
PLASTİK FİRMASI İÇİN KURUMSAL KİMLİK
PLASTİK HAMMADDE VE FİTİL İMALATİ YAPAN FİRMA İÇİN
SEVGİPLAST
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler
Market & Süper Market · Logo Tasarımı
167 tasarım