Kazanan#171Bu yarışmanın kazananı By Sönmez — #171 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Şirketimiz için Kurumsal Logo tasarımı
Toptan Siirt ve Antep Fıstığı Satışımız için Kurumsal Bir Logo Arıyoruz
Epsan Gıda
epsangıda, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 63 tasarımcı katıldı ve toplam 185 tasarım önerisi sundu. Yarışma 8 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 63 tasarımcı katıldı ve 185 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
185 tasarım önerisi yaklaşık 8 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma By Sönmez tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler
Cafe & Restoran · Logo Tasarımı
171 tasarım