KAFE İŞLETMELERİ İÇİN MEYVE PÜRESİ-MEYVE ŞURUBU-DONDURULMUŞ PİZZA VE KAHVE ÇEŞİTLERİ ÜRÜNLERİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ.SATMAKTA OLDUĞUMUZ ÜRÜN PORTFÖYÜNE UYGUN LOGO İHTİYACIMIZ VAR.
Kazanan#116Bu yarışmanın kazananı Etrah™ — #116 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
nurullah0770, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 33 tasarımcı katıldı ve toplam 123 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel öneriler hazırlar, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
123 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma Etrah™ tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
KAFE MALZEMELERİ SATAN İŞLETMEMİZ İÇİN
LOGO TASARIMI
BOZDEMİR GIDA