Kazanan#9Bu yarışmanın kazananı kuzfe35 — #9 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Onur Can Yılmaz, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 56 tasarımcı katıldı ve toplam 290 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel öneriler hazırlar, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
290 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma kuzfe35 tarafından hazırlandı. Çalışma Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
MİMARİ ŞİRKET LOGO VE KURUMSAL KİMLİK
MİMARİ ŞİRKET LOGO VE KURUMSAL KİMLİK
KENT 1453