ERTAŞ ve ALTAL GROUP olarak;2 Firma yıllardır süren birlikteliklerini 'THE34 GYO' çatısından altında yeni bir firma ve aynı firma isminde 'the34' markasını oluşturdu. Bu markaya oluşturulacak marka tüm inşaat projelerimizin başında kullanılacaktır. örneğin: THE34 Bakırköy, THE34 Avcılar gibi. Tasarlanacak logonun başka logolarla benzer veya aynısı olmasını istemiyoruz. Tasarlanacak logo hem markayı hem de firma ismini temsil edecektir. Tüm projelerin başında kullanılacağından Ortak kullanıma uygun olması gerekmektedir.THE34, the34 yazımı şeklinde istediğiniz alternatifi çalışabilirsiniz.
Kazanan#150Bu yarışmanın kazananı Technozede — #150 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
the34, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 65 tasarımcı katıldı ve toplam 333 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel öneriler hazırlar, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
333 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma Technozede tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
the34' e en orjinal logoyu sen tasarla !
Yeni oluşturduğumuz inşaat grubumuza 'THE34' markamıza özgün bir logo arıyoruz.
THE34