Kazanan#49Bu yarışmanın kazananı 2N1K — #49 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Beton derz kesme firmasi icin logo
Almanyadaki Beton derz kesme firmasi icin logo yarismasi
Fugentechnik Blitz
tugaydurukan, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 50 tasarımcı katıldı ve toplam 185 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 50 tasarımcı katıldı ve 185 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Merhaba Almanyada kurulmus Türkce olarak Beton derz kesim anlamina gelen firma icin hos bir tasarim istiyoruz.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Market & Süper Market · Logo Tasarımı
167 designs