Kazanan#150Bu yarışmanın kazananı ozlem45 — #150 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
BİTKİSEL YAĞ MARKAMIZA LOGO
MARKAMIZA DEĞER KATIN
GÜLBEŞER
Ugur_Isitir, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 41 tasarımcı katıldı ve toplam 150 tasarım önerisi sundu. Yarışma 10 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 41 tasarımcı katıldı ve 150 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Her kesime ve her yaşa hitap edecek ürün çeşitliliği olduğu için yaş ve herhangi bir gruplandırma olmayacaktır.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
150 tasarım önerisi yaklaşık 10 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma ozlem45 tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Zeytin & Zeytin Yağı · Logo ve Ambalaj Tasarımı
410 designs