Firmamız profesyonel ses ve görüntü kabloları ile alakalı bir logo talep etmektedir. Üretici firma olmamız sebebiyle bolero markası ispanyolcada bir dans ritmi anlamına geldiğinden ses ve görüntü kablolarını müziği yansıtabilecek bir kablo markası için uygun logo lütfen.
Kazanan#68Bu yarışmanın kazananı ALFA™ — #68 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
bolero cable logo
audio & video seslendirme ses ve görüntü kabloları ile alakalı logo tasarımı
bolero cable
kerasuskablo, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 26 tasarımcı katıldı ve toplam 81 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 26 tasarımcı katıldı ve 81 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Market & Süper Market · Logo Tasarımı
167 designs