Sade, şık, kolay anlaşılır, kaliteli ve ne satıldığını belli eden, merak uyandıran ve aynı zamanda jenerik isme uygun bir logo. Hayata geçireceğimiz alışveriş sitemizde daha çok Elektronik ürünler yani cep telefonu, televizyon, beyaz eşya gibi ürünlerin satışı yapılacak. Yine tasarımı yapacak kişinin sınırlandırılmaması bakımından kendi düşüncelerini yansıtan tasarımlarda değerlendirilebilir.
Kazanan#239Bu yarışmanın kazananı mycreative — #239 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
xesemit, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 58 tasarımcı katıldı ve toplam 284 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 58 tasarımcı katıldı ve 284 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.