Kazanan#47Bu yarışmanın kazananı afroman — #47 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Başarılar..
Herkese başarılar arkadaşlar.
Yarışma garantili olacak mı ?
Clubreina tasarımını geri çekmiştin ve ben tasarım yaparken senin tasarımını daha görmemiştim. şimdi geri yüklemişsin ama biçok yeri benzemiş yaptığım tasarımla senin tasarım :) seninkinden görüpte yapmadım yani şimdiden söyliyim.
lydian35, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 27 tasarımcı katıldı ve toplam 100 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 27 tasarımcı katıldı ve 100 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
@volkanKocaman önemli değil. Ben garantisiz diye yarışmayı geri çektim. Sen göndermemiştin zaten o sırada. Baktım sen atmışsın tasarımı dedim volkan abi güveniyorsa bende atayım dedim :)
Saol Clubreina ben garantili olması açısından bikaç tasarım gönderdim, diğer garantisiz yarışmalarda başımıza çok geldiği için pek güvenemiyorum artık ve garantili olmasını bekliyorum diğer tasarımcılar gibi.
yıldızlama veya eleme yaparsanız daha iyi sonuçlar ortaya çıkabilir :)
#51 nolu tasarım #44 ve #41 in yan yana getirilmiş halidir. Ne demek oluyor bu ?=
toplama tasarım yapmış sanırım :) biraz ondan biraz ondan :)
#51 Çok üzücü. Özgün çalışmalar yapmak yerine fikir ve tasarım hırsızlığı yaparak öncelikle kendilerine ve özellikle de müşteriye karşı saygısızlık yapıyorlar.
#4 http://www.google.com.tr/imgres?q=Silhouette+of+the+girl+with+bags+vector&start=275&hl=tr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=JzLmh6AAVGE01M:&imgrefurl=http://www.design-freebies.com/freebies/shop-promotion&docid=P2iW9fpr4oSwcM&imgurl=http://www.freevector.com/site_media/preview_images/FreeVector-Shop-Promotion.jpg&w=1024&h=726&ei=eT2ZT8fjG4WWswbi0NHIAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=920&vpy=61&dur=2621&hovh=189&hovw=267&tx=139&ty=110&sig=116066802418602975456&page=11&tbnh=140&tbnw=198&ndsp=26&ved=1t:429,r:5,s:275,i:15
yinemi aynı kişi :) eksilere düşmedimi bu kişi daha.
@qumaje o esinlenme oluyo diye biliyorum aynı vektörden o linkte yok :) Nerden aldığın değil nereye götürdüğün önemlidir #4 numarada öyle olmuş bence bu benim fikrim herkes ne düşünür bilemem :):)