Doğum günü, açılış ve düğün organizasyonları yapmayı hedefleyen firmamız sektörümüzün ve takım arkadaşlarımızın heyecanını ve enerjisini yansıtacak yeni logosunu arıyor.Uzun vadeli hedeflerimizde kamu kurum ve kuruluşlarına da hizmet vermeyi hedefliyoruz logonun bu açıdan da ele alınmasını rica ediyoruz.
Kazanan#130Bu yarışmanın kazananı hattori hanzo® — #130 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Firma ismimizi belirledik sıra logomuzda
Organizasyon Fabrikası logosunu giyinmeye hazır
Organizasyon Fabrikası
Rana Çelikoğulları, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 56 tasarımcı katıldı ve toplam 218 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 56 tasarımcı katıldı ve 218 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Organizasyon (Düğün/Nişan/Davet/Lansman) · Logo Tasarım
254 designs