Bahçem markası ile kuruyemiş, bakliyat, zeytin, zeytinyağı , salça , turşu , yaprak, reçel , baharat ürünleri gibi gıdaların üretimi , iç piyasa, online satış ve ihracat satışına yönelik logo ve ambalaj tasarımı için değerli, özgün , yenilikçi tasarımlarınızı bekliyoruz.
Bu yarışmanın kazananı yeliztasarım — #51 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
ayhan82, logo ve ambalaj tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 44 tasarımcı katıldı ve toplam 210 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Gıda markası için logo ve ambalaj
Gıda markası için logo ve ambalaj
Bahçem
Bu yarışmaya 44 tasarımcı katıldı ve 210 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
139 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
235 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
95 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
201 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım (Hızlı)
169 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo ve Ambalaj Tasarımı (Bütçe İadeli)
185 designs