Eşsiz olan , gücü, başarıyı , zaferi temsil eden köklü gözüken bir logo tasarımı. İlk olarak yeni yarattığımız zeytinyağı markamız olan Eski Toprak'da kullanacağız daha sonra diğer satıcağımız ürün ve sektörlerde kullanmayı hedefliyoruz.
Kazanan#98Bu yarışmanın kazananı haoma — #98 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏 Ayrıca 1 kazanan daha ödüllendirildi.
onurtuncayy, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 28 tasarımcı katıldı ve toplam 124 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 28 tasarımcı katıldı ve 124 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.