Kazanan#221Bu yarışmanın kazananı rapido — #221 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
ince zarif olacak şekilde marka ismi
ürün markamız için logo
smtool
seçkin taptık, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 32 tasarımcı katıldı ve toplam 228 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 32 tasarımcı katıldı ve 228 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
228 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma rapido tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Elektrik & Elektronik · Logo ve Tabela Tasarımı
38 designs