Kazanan#194Bu yarışmanın kazananı A.Güler — #194 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
yıldızlama yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Yıldızlara yaptım umarım sizlere fikir olur
Senin tasarımın farklı benim tasarımım farklı hayırdır?
Kuyumcutahir, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 56 tasarımcı katıldı ve toplam 306 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 56 tasarımcı katıldı ve 306 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
tabi çok farklı haklısın benim hatam
Sayın A.Güler yarışmayı kazanmak çok istiyor sanırım aynı tasarımı 4 kez atmışsınız :) umarım gönlünüzce olur.
Arkadaşlar aynı tasarımı on kere sayfaya yüklemek nedir ? Sayın yönetici bu duruma bir el atar mısın ?
Sayın yönetici ; Lütfen tasarımlar gizli olsun ve yarışmacılar görmesin! Çalıntı olduğunu düşünürseniz siz müdahale ediniz lütfen. Gizli yarışmalarda en fazla 150 sunum yapılıyorken , açık yarışmalarda 500'den fazla oluyor :) Madem ki bu bir yarışma, o zaman adil olsun!
#graffikman yarışma sahibinin isteği üzerine revizeler yapıldı. Tasarımları incelemiş siniz, İnce detayları bir tasarımcı olarak kaçırmamanız gerektiği düşüncesindeyim.
Gizli olması halinde internet dünyasından alınacak, çalınacak hazır vektörlerin tespiti konusunda bir öneriniz var mı? Hem gizli, hem özel olduğunda Tasarlatan ile Tasarlayan arasında kalır konu, elbette ileride bir gün Tasarlatan alıntı çalıntı tasarımı herhangi bir mecrada görünceye kadar. Sadece gizli olduğunda ise tasarımlar yarışma süresi bitince açılıyor ve Tasarlayanlar hemen internette aramaya başlıyorlar ve eğer bir alıntı durumu varsa raporluyor veya yorumlara yazıyorlar. Tasarlatan derin bir hayal kırıklığı yaşıyor. Kazanan tasarım iptal ediliyor, yenisi seçiliyor. Biz ilgili Tasarlayanın hesabını kapatıyoruz. Açıkçası Tasarlatan ve Platformumuz açısından hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor. O nedenle biz sadece ajans ve benzeri sunumları takip edebilecek Tasarlatanlara öneriyoruz gizli yapmayı.