Kapalı mekan Çocuk Oyun alanı imalatı yapan firmamıza kurumsal, modern ve ilgi çekici renlerde logo tasarımı yaptırmak istiyorum. Firmamızın Adı Max Play Sloganı ise Maksimum Eğlence idir. mevcut internet sitemizden firmamızı inceleyebilirsiniz. www.maxplay.com.tr
Kazanan#156Bu yarışmanın kazananı filizzz! — #156 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Lütfen tasarım yaparken mevcut logodan etkilenmeyin rakiplerimiz gibi farklı renklerde ve kurumsal duracak görseller olsun. #1 #2
Slogan Maksimum Eğlence olacak veya ingilizcesi Maximum Entertainment yapabilirsiniz.
Çalışma Yapan arkadaşların emeğine sağlık, Lütfen eski logodan etkilenmeyin ve rakip firma logoları gibi renkli ve kurumsal bir tasarım bekliyoruz. Siyah zemin tercihimiz değildir.
aykanagbulut, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 45 tasarımcı katıldı ve toplam 165 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 45 tasarımcı katıldı ve 165 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Sunumlarımıza değerlendirme yapar mısınız?
TEBRİKLER<br>
Teşekkürler