yeni kuruduğumuz yöresel markanın logo ve kimlik oluşturmasına ihtiyacımız var. dinamik genç bir tasarım.işletmemiz gül lokumları sektöründe faaliyet gösterecektir. lokum reçel vb. ürünler üretecek.
Kazanan#614Bu yarışmanın kazananı rapido — #614 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
sprgzi, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 75 tasarımcı katıldı ve toplam 596 tasarım önerisi sundu. Yarışma 21 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 75 tasarımcı katıldı ve 596 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Hayırlı olsun.
#7 Hayırlı olsun
#3
#11 Hayırlı olsun
arkadaşlar logo tek parça olacak şekilde biraz daha sade bir biçimde çalışabilirsek çok sevinirim. (örnek olarak Rosense logosu gibi)<br> oluşturmayı düşündüğümüz markaya anlam katan bir şekilde olursa daha iyi olur. klasik çizimlerden çok özgün bir çizim bekliyorum.<br>herkese çok teşeşkkür ederim. ellerinize sağlık.
Benim yaptığım #7 tek parça ama siz değerlendirmemişsiniz.
Beğeni ya da eleme yaparsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun
#79
arkadaşlar iki gün içinde gizliliği kaldıracağız bu süreçten sonra alıntılara özen göstereceğiz. herkese iyi çalışmalar.<br> (keskin font yerine yuvarlak fontları kullanırsak daha cazibeli olacak inancındayım)<br>
Arkadaslar mumkun dugunca herkesin calismasina yorum yapmaya calisiyorum. Fakat is yogunlugumdan ve internet probleminden dolayi bazi aksakliklar yasanabiliyor. Cevap yazip gonderdigimi sandigim arkadaslara mesjim gitmemis olabiliyor. Bir iki arkadasimda denk geldi cevap bekleyen arkadaslarim varsa lutfen calismasindan yazsin hemen geri donus yapayim. Aksaklik yasattigim icin özur dilerim.
arkadaşlar gizlilik kaldırıldı herkese başarılar dilerim. herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim. ii çalışmalar katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Gizlilik kalktı, SONUÇ;<br>1- Önce renkler çalındı<br>2- Sonra swoosh lar çalındı<br>3- Daha sonra swirl ler çalındı<br>4- E ve M harfleri yaprak aralarına saklanmaya çalışıldı.<br>Fikir hısızı tasarımcı(!) !!! Adını buraya açık-açık yazmıyorum ama bilesin yanlış yoldasın.Hırsızlığın büyüğü-küçüğü hırsızlık konusunun fikri veya maddisel niteliği yoktur. Allah yedirmez.Şurada herkes kendi hayal gücüyle projeye bir katılım sağlamaya çalışırken sen neden HEP bunu yapıyorsun.
e yi güle adapte eden benim başka var mı gormedim. diğer çalışmalara bakmak gibi ç(alıntılamak) gibi bir huyum hiç olmadı e yi adapte ettiğim gül tamamen orjinaldir. umarım ithamın bana değildir.
bende hak veriyorum.. keşke gizlilik kaldırılmasaydı
BENCEDE
arkadaşalar bende bu konuda rahatsızım fakat bazı zorunluluklardan dolayı kaldırdık herkese adil bir şekilde yaklaştığımızın kimsenin şüphesi olmasın, hemen hemen irtibata geçen herkese istediğimiz fontları verdik. muhakkak benzerlikler olabilir. herkesin çalışmasına istediklerimizi yorumlayarak yazıyoruz, alternatifleri değerlendirerek sizlere isteklerimizi bildiriyoruz. lütfen demorilize olmayın.