Kazanan#306Bu yarışmanın kazananı A.Güler — #306 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
#4 logo<br>#5 logo sunum <br>#8 kartvizit
#75 uğur kardeşim hazır tasarımları paylaşmasan iyi olur
Technozede ne alaka cidden uzaktan yakından alakası yok. S harfinin patenti size ait ise sunmanız çok iyi olucaktır :)
bekirs, logo ve kartvizit tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 68 tasarımcı katıldı ve toplam 342 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 68 tasarımcı katıldı ve 342 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Kazanma uğruna uzaktan yakından alâkası opmayan raporlar yapmayalım lütfen
" bolşans herkese saygı sevgi ve ÖZGÜNLÜK çerçevesinde profesyonel çalışalım " diyen grafikalite ne hallere gelmişsin be kardeşim. Biraz özgünlük ya :)))
Ozelliklede patentli olan iconun yanına yazı yazmaya ;)
*BAŞKA FİRMALARA AİT PATENTLİ* Tasarımları ve yuzde 90 ayni çizgide tasarımları paylaşmaya karşıyım ben ;)
Yarin bende katilmaya calisacagim umarim aradiginizi bulursunuz
Tasarımları puanlarsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.<br>
ömertüylü yuzde 50 kuralına sadık kalırsakm daha adil yarışırız
öncelikle sayın tasarlatan 5 yıldız verdiklerinizin çoğu hazır vektör ve ilerde sıkıntı çekmeniz an meselesi hiç birini raporlamıyorum çünkü bununla uğraşacak zamanım olmadığı kadar çok çalıntı tasarım mevcut. emeği olanlara yazık. ve ben tasarımımı geri çekiyorum. kendilerini bilenler üstüne alınır zaten . saygılar.
A. Güler Hayırlı olsun Kazanan olduğun belli oldu.
@adgraphics tasarımınıza güveniyorsanız full nockup paylaşmayın lütfen ki yaptığınïz şuan site kuralların aykırı !
Sitenin bir kuralı var uymasını söylüyorum eleştiri var ise göster bana ?
yorum yapmak için admin olmak gerektiğini düşünmüyorum burda yarışıyoruz ve kurallar ihlal ediliyor
haksızlık olduğu sürece görmeye davam edeceksiniz yorumlarda ben tasarıma bir laf atmıyorum yaptığım yorumda kötü niyetli olsun
Tasarımlarını çalışmalarını sunan tüm tasarımcı arkadaşların ellerine emeklerine sağlık gösterilen katılım için hepinize teşekkür ederim
Son anda benim tasarimim dahil birkac tasarim gelirdi çoğu tasarimci sin anda yujlemeyi tercih ediyor fikirlerimiz calinmasin diye aslinda keske erken bitirmeseydiniz sağlik olsun