Kazanan#29Bu yarışmanın kazananı ALFA™ — #29 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Çok açıklayıcı brif verilmiş.<br>
evet, P harfinin şifresini çözmemiz gerekiyor sanırım :))
Matematikte "P" olasılığı ifade edebilir (örneğin, P(A) = Bir olayın gerçekleşme olasılığı). Bi'de biz kurumsal raporlarımızda durdurulan işlerin yan hücresine "P" yani park anlamında kullanıyoruz. Bu trafikte de geçerli. Protesto anlamında "P" olabilir mi diye düşünüyorum.. Protesto edip bilgi vermiyorum gibi.. ama neden protesto etsin ki bizi.. bilemedim.. bence olasılıktır ya iyi düşünelim iyi olsun..
Sadettin_arslan, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 30 tasarımcı katıldı ve toplam 80 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 30 tasarımcı katıldı ve 80 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
tebrikler "ALFA"
Teşekkür ederim 'Bluewolf34'