Yeni bir tavuk markası tasarımı. Pimenta kelimesi Portekizce kırmızı acı biber anlamına geliyor, bunun dışında bir çok dünya dilinde de biber anlamını taşıyor. Biber kelimesinden ve acı soslardan yola çıkarak soslarla lezzetlendirilmiş tavuk ürünlerini salata makarna pilav patates gibi garnitürlerle sunulan ürünler.
Kazanan#5Bu yarışmanın kazananı ncinar — #5 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
hayırlı olsun tam anlayamadım <br>1 isim: SERDENİS GIDA mı ? yoksa : Pimenta mı ?<br>2. tavuk markası demişsiniz ama acı biber ve onunla soslandırılmış tavuk ürünleri ...<br>ŞUNU MU ANLAMALIYIM bir marka x bu marka ( Pimenta ) ile soslandırılmış kendine özgü fast food ürünleri satan bir yer
markanın adı: PİMENTA
PİMENTA markasına logo tasarlanacak, tavuk markası.
Hayri Gür, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 58 tasarımcı katıldı ve toplam 231 tasarım önerisi sundu. Yarışma 28 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 58 tasarımcı katıldı ve 231 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Logo için düşündüğünüz bir hayvan veya bitki,esin kaynağı olarak kullanılabilecek bir materyal var mı?
HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN
biber resmini kullanmak zorundamıyız peki?
#44, #41, #40 freepik anlamını biraz araştırmanızı rica edeceğim. <br><br>Özgün LOGOda bu tür hazır clipartları kullanamazsınız.<br>aşağıda orijinal açıklamaları inceleyin derim.<br><br>Free for commercial use by crediting the author <br>You are free to use this image:<br>- For both personal and commercial projects and to modify it.<br>- In a website or presentation template or application or as part of your design <br>You are not allowed to:<br>- Sublicense, sell or rent any of FreePik Contents (or a modified version of FreePik Content).<br>- Distribute FreePik Contents unless it has been expressly authorized by FreePik.<br>- Include FreePik Contents in an online or offline database or file.<br>- Offering FreePik designs (or FreePik --Contents modified versions) for download.<br>- To use any of Freepik's images as the only or main theme of your designs.<br>- Acquire the copyright of FreePik Contents.<br>
#38, #39 shutterstocktan alınmış logo nasıl sunuluyor bana açıklayabilir misin? Mesleki ahlaka ve tasarımcı zihniyetine ters!!!!
#17 nolu tasarımım raporlanmış Raporlayan: http://www.bupilic.com.tr/ bu site fakat hiç bir açıklamada bulunulmamış yönetime yazıyorum cevap verme gereksinimi duymuyor. Rica etsem anlayan bir arkadaşımız varsa açıklayabilirmi ?<br>
Sevgili Reef, aslında anlaşılmayacak bir durum yok... logonuzda kullandığınız tavuk imgesi büyük olasılıkla hazır vektörel olduğundan sizden önce bupiliç firması kullanmış. Mevcut grafiğe küçük dokunuşlar yapınca, hazır vektörel kullanılmamış olmuyor sonuçta. #26
Merhaba; Yarışmayı uzatma şansınız varmı ?
Zevkli bi calismaya benziyor. Garanti olunca katilmak isterim. Malum sutten agzimiz yandi.
Arkadaşlar merhaba ; yapılan tasarımları inceliyorum sürekli lakin daha tam istediğimiz kıvamda bir çalışma yakalayamadık , istediğimiz çalışmayı anlatmak gerekirse dünya çapınca faaliyet gösteren tavuk & salata satışı yapan zincir markalar örnek oluşturabilir. yapılan tasarımların tabela uyumluluğu çok önemli tek tek yorum da gün içerisinde yapacağım.
152 harika olmuş emeğine sağlık
Teşekkür Ederim DAŞOVALI.
Bu yarışma sonsuz gibi görünüyor. Ne bir yıldızlama veya yönlendirmek yok. Yarışma sahibinin sürekli yeniden başlatması da sonucu değiştirmeyecek gibi çünkü bir değerlendirme yönlendirme olmadan sonuca ulaşılamaz, ulaşılırsa da çok zaman alabilir. Şans işi.
#17<br>
Tavuk Dünyası LOGOSUNU aynen kullanan var T harfini alıp kullanan var ALLAH TAN SADECE BEN TÜRKİYEDE YAŞIYORUMDA KİMSE FARK ETMİYO :)