Kazanan#287Bu yarışmanın kazananı filizzz! — #287 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
psikoloji merkezine logo tasarlama
Desita Psikoloji logo tasarımı
Desita Psikoloji
ozgesoner, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 71 tasarımcı katıldı ve toplam 382 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 71 tasarımcı katıldı ve 382 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Psikolojik Danışmanlık · Logo Tasarım (Hızlı)
310 designs