Değerli Tasarımcılar, Sigorta acenteliğimiz yeni kurulmuştur. Mersin ilinde faaliyet gösterecek acentelimizin ismi de şehrin isminden gelmektedir. "MERSİN SİGORTA" Bu anlamda şehirle ve mesleğimizle alakalı güzel çalışmalarınızı bekliyoruz. Renkler noktasında Mersin'e özgü Mavi-Lacivert ve Turuncu renklerini kullanabilirsiniz. Hem kurumsal hem sıcak bir logo istiyoruz.
Kazanan#109Bu yarışmanın kazananı Etrah™ — #109 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
SİGORTA ACENTELİĞİMİZ İÇİN LOGO ARIYORUZ
Mersinin en yeni ve en dinamik acentesi için çok özel bir logo arıyoruz.
Mersin Sigorta
mersinsigorta, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 40 tasarımcı katıldı ve toplam 149 tasarım önerisi sundu. Yarışma 9 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 40 tasarımcı katıldı ve 149 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
149 tasarım önerisi yaklaşık 9 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma Etrah™ tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Sigortacılık & Danışmanlık · Logo Tasarım
270 designs