Kazanan#189Bu yarışmanın kazananı Kalzeno — #189 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
#17 bakın şimdi 5 parmağı kullandım biri daha kullanacak sonra ben neden kullanıyorsun diye soracağım ve ''benim de aklıma geldi'' diyecek...
Parmağı bırak da sen bu saten kullanma işini baya bi sevdin sanki;)
kurallar içerisinde hepimizzz özgürüüüüzz yauv :D
sametbesen, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 55 tasarımcı katıldı ve toplam 191 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 55 tasarımcı katıldı ve 191 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Mockup kural ihlali diyen arkadaşa buradan küçük bür hatırlatma; o belge klavuzlarla matematiksel olarak kusursuz 2 'ye ayrılmış % 50 % 50 1600x900 ölçülerinde sunum belgesidir...Nasiplen diye yazıyorum bunu sana.
1600x1200 olarak düzeltiyorum.
#15 https://i.pinimg.com/originals/96/0b/9f/960b9f0eed4413cb6eaaffc660efe80a.jpg
fuegotasarım bende raporladım ama kaldırılmadı moderatörlerin umrunda değil galiba
kenandesign moderatörler raporu onaylamış ama arkadaş inatla kaldırmıyor. Ceza puanı yerse akıllanır herhalde.
#17
Yıldızlamalar olacak mı?
fuegotasarim ve kenandesign, icon zaten pinterest üzerinden free şekilde yayımlanmış. ben de onu kullandım "free" olduğu için onun dışında bir kusur göremiyorum?
ÇOK ÖNEMLİ!....<br>Çalışmalarınızı vektörel bir programla yapmalısınız. Bir yarışma sayfasına tasarım sunacağınız zaman yükleyeceğiniz imaj A4 ölçeğinde, 150 dpi, ve 2 MB dan küçük, JPEG, PNG veya GIF formatında olmalı ve RGB renk kodu kullanmalıdır. Bunlar bir yarışma sahibine tasarımınız hakkında yeterli detay bilgi verebilecek standartlardır. Yarışmayı kazanmanız halinde final dosyaların sunumu için en az bir adobe illustrator, corel draw, inkscape ve benzer vektörel çizim programı kullanmanız gerekir. (DİKKAT! Kazanmanız halinde vektörel dosya teslimi yapılamazsa kazanan iptal edilir.) Teslim dosyalarında CMYK renk kodu kullanılmalıdır. LOGO KATEGORİSİNDE HAZIR VEKTÖR KULLANMAK KESİNLİKLE YASAKTIR! Diğer kategorilerde Tasarlatan'a bildirim yaparak ve onayı alınarak kullanılabilir. Tekrar ediyoruz. Free veya değil LOGO KATEGORİSİNDE HAZIR VEKTÖR KULLANMAK KESİNLİKLE YASAKTIR!
tam yükledim kazanan seçildi ben ve çoğu arkadaşım genelde son 1 dk kala yükleriz keşke beklenseydi neyse sağlık olsun tebrikle
Çok hızlı oldu gerçekten : ) kazanını tebrik ederim..
Kalzeno tebrik ederim çok sevindim;) Hayırlı olsun
Kurtardın beni;)
Etrah çok teşekkür ederim. Sevindiğine gönülden inanıyorum. özelliklede dünkü temenni mesajından sonra :) Senin vesilenle tebrik eden tüm tasarımcı arkadaşlarımada şimdiden teşekkür ederim.<br>
Hayırlııı uğurlu olsun herkes için;)
Emeği geçen tüm arkadaşlara tasarımları için çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık.