Kazanan#120Bu yarışmanın kazananı tolgahanorhan — #120 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
USTALARDAN İYİ BİR ÇALIŞMA İSTİYORUM...
LOGO ve KURUMSAL KİMLİK TASARIMI
ZİRVE ALANYA OTEL EKİPMANLARI
zirvealanya, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 43 tasarımcı katıldı ve toplam 167 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 43 tasarımcı katıldı ve 167 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Şirketim için uzun yıllar kullanacağım sizlerinde desteğiyle içimize sinecek bir çalışma istiyorum...
Ürünlerimizi hemen hemen bütün otel, restoran ve bar benzeri turizm işletmeleri kullanmaktadır. Hedefimiz öncelikle turizm işletmeleridir.
Tamamen sizlere bırakıyorum... renk seçiminde yüksek sesle düşünürsek deniz mavisi içimden geçiyor olsa da olur olmasa da olur.
Completed contests in the same category with a chosen winner

Konaklama & Yemek Sektörü Sarf Malzemeleri Tedarik · Logo Tasarım
138 designs

Market & Süper Market · Logo Tasarımı
167 designs

Cafe & Restoran · Logo Tasarımı
171 designs

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo ve Tabela Tasarımı
47 designs

Eğitim & Danışmanlık · Logo Tasarım
133 designs

İnşaat & Taahhüt · Logo Tasarım
287 designs