''GOLDER'' İSİMLİ YENİ ALDIĞIMIZ TESCİLLİ MARKA İSMİNE LOGO TASARIMI ARIYORUZ. ÖNCELİKLE KURU İNCİR VE KAYISI PAKETLEMESİ VE İHRACATI İÇİN KOMPAKT HER ÜRÜN ÜZERİNDE KOLAYCA GÖRÜLEN GÖZE HOŞ GELEN BİR TASARIM ARIYORUZ. LOGOMUZU GİYDİRMELERDE TABELALARDA İŞLETME İÇİ GİYSİLERDE EN ÖNEMLİSİ TABİKİ ÜRÜN PAKETLERİNDE KULLANACAĞIZ.
Kazanan#73Bu yarışmanın kazananı tahire — #73 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
YENİ OLUŞTURDUĞUMUZ MARKAYA LOGO TASARIM
YENİ KURDUĞUMUZ KURU İNCİR KAYISI VE KURU GIDA MEYVE İŞLETMEMİZE LOGO ARIYORUZ
GOLDER
asaldejin, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 39 tasarımcı katıldı ve toplam 132 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 39 tasarımcı katıldı ve 132 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner
Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
95 designs