Kazanan#302Bu yarışmanın kazananı designing — #302 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
yeniyol anaokulumuza dikkat çekici logo
içimize sinecek farklı bir logo
özel yeniyol anaokulu
cananoncirak, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 63 tasarımcı katıldı ve toplam 293 tasarım önerisi sundu. Yarışma 8 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 63 tasarımcı katıldı ve 293 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner

Eğitim & Öğretim · Logo Tasarım
371 designs

Eğitim & Öğretim · Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı
173 designs

Eğitim & Öğretim · Logo Tasarım
349 designs

Eğitim & Öğretim · Logo Tasarım (Hızlı)
140 designs

Eğitim & Öğretim · Logo Tasarım (Hızlı)
87 designs

Eğitim & Öğretim · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
260 designs