Kazanan#198Bu yarışmanın kazananı YNSNSL — #198 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
zeytin ve zeytinyagi ureticisine logo
tabi ki beklentimiz sade ve şık bir logo...
söylemezler
soylemezz, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 43 tasarımcı katıldı ve toplam 223 tasarım önerisi sundu. Yarışma 9 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 43 tasarımcı katıldı ve 223 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Completed contests in the same category with a chosen winner

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
139 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
235 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
95 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım
201 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo Tasarım (Hızlı)
169 designs

Gıda & İçecek Endüstrisi · Logo ve Ambalaj Tasarımı (Bütçe İadeli)
185 designs