Kazanan#146Bu yarışmanın kazananı EfecanTopaloglu — #146 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
fatihkimya, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 61 tasarımcı katıldı ve toplam 235 tasarım önerisi sundu. Yarışma 22 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 61 tasarımcı katıldı ve 235 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
235 tasarım önerisi yaklaşık 22 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma EfecanTopaloglu tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Zeze parfüm ve kozmetik ürünler markası
Kozmetik ürünlerin markası parfüm krem şampuan bayanlara yönelik
zeze
Kozmetik ürünler özellikle parfüm ve yüz kremi tarzında ürünler için markamız zeze için logo tasarımı
zeze markamız için logo tasarımı
Genelde bayanlar