Kazanan#120Bu yarışmanın kazananı grfkismail — #120 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
kadir_yilmaz, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 44 tasarımcı katıldı ve toplam 149 tasarım önerisi sundu. Yarışma 22 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 44 tasarımcı katıldı ve 149 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
149 tasarım önerisi yaklaşık 22 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma grfkismail tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
ÇELİK KALEM LOGO TASARIMI
50 YILLIK FİRMA İÇİN KURUMSAL GÖRÜNÜM
ÇELİK KIRTASİYE
PELİKAN
İNOXCROM
PORSCHE
STEELPEN
PARKER
SCRİKSS
CROSS