Ham maddelerin en iyi özelliklerinden yararlanabilmek ya da yeni bir özellik çıkarmak amacı ile malzemelerin makro seviyede birleşmesiyle oluşan malzemelere Kompozit denir.Bir başka değişle birbirlerinin zayıf yönünü düzelterek üstün özellikler elde etmek amacıyla bir araya getirilmiş, malzemeler olarak adlandırılır.Tüketici kitlesini ayırt etmeksizin ahşap kompozit kapı konusunda en kaliteli ürünleri ve hizmeti sunmaktayız.Ergün Yapı Sistemleri olarak biz ahşap ve pvc’yi % 50 yarı yarıya oranlarla uygulayarak Kompozit kapımıza hayat verdik.
Kazanan#385Bu yarışmanın kazananı tyfnmndc — #385 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Acelya, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 64 tasarımcı katıldı ve toplam 451 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 64 tasarımcı katıldı ve 451 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
451 tasarım önerisi yaklaşık 14 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma tyfnmndc tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
KAPI FİRMASI LOGO TASARIMI
Özgün ve Profesyonel İddalı Bir Logo
ERDOOR
<p>Ham maddelerin en iyi özelliklerinden yararlanabilmek ya da yeni bir özellik çıkarmak amacı ile malzemelerin makro seviyede birleşmesiyle oluşan malzemelere Kompozit denir.</p><p>Bir başka değişle birbirlerinin zayıf yönünü düzelterek üstün özellikler elde etmek amacıyla bir araya getirilmiş, malzemeler olarak adlandırılır.</p><p>Tüketici kitlesini ayırt etmeksizin ahşap kompozit kapı konusunda en kaliteli ürünleri ve hizmeti sunmaktayız.</p><p>Ergün Yapı Sistemleri olarak biz ahşap ve pvc’yi % 50 yarı yarıya oranlarla uygulayarak Kompozit kapımıza hayat verdik.</p>
<p>Kompozit Kapı için LOGO tasarımı istiyoruz.</p>
<p>Tasarım Esnekliği: Kompozit kapılar müşterilerimizin aklına gelebilecek, farklı, yapısal, estetik, dekoratif ve fonksiyonel amaçlı tasarlanabilir. İstenilen renge boyanabilirliği ve suya dayanıklılığı kapımızı özel ve farklı kılan özelliklerindendir.• Estetiktir.• Sudan zarar görmez. • Boya gerektirmez.• Sağlıklıdır (sağlığı tehdit edecek unsurlar içermez).</p><p>• Estetiktir.</p><p>• Estetiktir.</p><p>• Estetiktir.</p><p>• Estetiktir.</p><p>• Estetiktir.</p><p>• Estetiktir.</p><p>•</p><p>•</p>
<p>Çiçekli ve benzeri çizgilerin kullanılmasını, logoyu gölgede bırakacak büyüklükte ikonların kullanılmasını</p><p>Sarı renk ve tonlarının kullanılmasını İSTEMİYORUZ.</p><p>Gücü, iktidarı,esnekliği vurgulayacak renkler istiyoruz.Tasarımın sade şık anlaşılır olmasını rica ediyoruz. </p>