Kazanan#264Bu yarışmanın kazananı Fancy — #264 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
hafız, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 89 tasarımcı katıldı ve toplam 306 tasarım önerisi sundu. Yarışma 48 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 89 tasarımcı katıldı ve 306 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
306 tasarım önerisi yaklaşık 48 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma Fancy tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Rosemin Turizm Markamıza Logo Çalışması
Hac ve umre hizmeti verecek Rosemin Turizm markamıza özgün logo
Rosemin Turizm