İş yerimizin pasaj tarafındaki cephemizi kaplayacak şekilde bir tasarım istiyoruz. Bu tasarım hem bizim firma yüzümüz, hem ilgi çekici, hem de sektörde güçlü olduğumuzu hissetirecek bir tasarım olmalı.
Kazanan#39Bu yarışmanın kazananı hcetinel — #39 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Tolga 08, tabela/afiş ihtiyacı için bir yarışma açtı. 23 tasarımcı katıldı ve toplam 51 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 23 tasarımcı katıldı ve 51 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
51 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma hcetinel tarafından hazırlandı. Çalışma Tabela/Afiş kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
TASARIMINIZ FİRMA YÜZÜMÜZ OLACAK
Kırtasiyemiz için cephe tasarımı istiyoruz.
ÖZENÇ KIRTASİYE
Stil seçimleri, renkler, ek opsiyonlar ve yüklenen referans dosyaları.